Πέμπτη, 18/04/24
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει τις… κορυφαίες Ακαδημίες για ταλέντα ο Παναθηναϊκός! (photo)

Από την Ισπανία ετοιμάζεται να “ψωνίσει” ο Παναθηναϊκός, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, να έχει εντοπίσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, στις κορυφαίες Ακαδημίες.

Όπως αναφέρει σήμερα η SportDay έχουν εντοπιστεί στις Ακαδημίες των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια, νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας από 16 εως 18 ετών.

Σκοπός του νέου πλάνου του “τριφυλλιού” είναι μέσα σε μια διετία να υπάρχουν και ξένοι ποδοσφαιριστές, μέσα στα τμήματα υποδομής.

Ο Ρόκα έχει καρφωμένα τα μάτια του σε ακαδημίες μεγάλων ισπανικών ομάδων είναι ότι οι ομάδες αυτές αποδεσμεύουν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κάθε σεζόν.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις…

 

 

Μπαίνουν στο “μικροσκόπιο” τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού

Μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, οι Τσάβι Ρόκα και Βαγγέλης Σάμιος αναμένεται να προχωρήσουν σε ριζική επαναξιολόγηση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ακαδημίας του “τριφυλλιού” αναμένεται να δώσει την εισήγηση του στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, για όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως για αυτούς που δεν μπορούν να συνεχίσουν στις ομάδες λόγω ηλικίας.

Αυτό αφορά κυρίως την U19 του Παναθηναϊκού, μιας και εκεί, οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με επαγγελματικά συμβόλαια.

Η πρόθεση των “αφεντικών” της “πράσινης” ακαδημίας είναι να απαλλαγεί ο Παναθηναϊκός από την διαδικασία των αιώνιων ταλέντων αλλά και των ποδοσφαιριστών που μπορεί να έχουν γίνει επαγγελματίες αλλά δεν έδειξαν πως μπορούν να εξελιχθούν και να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι νεαροί επαγγελματίες της ακαδημίας αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο των δύο ανδρών και όσοι δεν καταφέρουν να τους πείσουν θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο με λύση συμβολαίου και όχι με δανεισμό σε κάποια άλλη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...
Super League U17

Ματσάρες το Σαββατοκύριακο στη Super League U17!

Η δράση στη Super League U17 είναι ασταμάτητη και το Σάββατοκυριακο θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στον Ε’ Όμιλο θα διεξαχθεί η 16η...
Super League U19

Πρωτάθλημα για… τρεις στη Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 έχει πάρει... φωτιά και οι πρώτες τρεις θέσεις βγάζουν πρωταθλητή. Με τη...
Βραζιλία

Επιστρέφει ένας… θρύλος του ποδοσφαίρου στην ενεργό δράση!

Ο Βραζιλιάνος παιχταράς πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, για να παίξει συμπαίκτης με...
Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...