Ισπανία

Ξεσπάει… πόλεμος στη Μπάρτσα – Νεύρα με τη διοίκηση!

Η μέρα δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, αφού πληροφορήθηκαν ότι θα γίνουν περικοπές στους μισθό τους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, πριν κάποιες ώρες, και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μείωση μισθών, για όσο καιρό δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους είχαν απορρίψει αυτό το αίτημα, με τη διοίκηση να προχώρα στις περικοπές χωρίς τη συγκατάθεση των ποδοσφαιριστών.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περικοπές που έφταναν μέχρι και το 70%, ενώ η “As” τονίζει ότι αυτό το ποσοστό θα είναι στο 50% για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Κι αυτό γιατί η σκέψη του Μπαρτομέου είναι πως εκείνοι είναι που παράγουν τα περισσότερα έσοδα για τον σύλλογο.

Πλέον η σχέση όλων των μελών της ομάδας με τη διοίκηση βρίσκεται στα άκρα, χωρίς να μπορούμε να πούμε ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτοσέλιδο της “Sport” το οποίο κάνει λόγο για ένταση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ