Ισπανία

Ξεσπάει… πόλεμος στη Μπάρτσα – Νεύρα με τη διοίκηση!

Η μέρα δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο για τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, αφού πληροφορήθηκαν ότι θα γίνουν περικοπές στους μισθό τους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, πριν κάποιες ώρες, και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μείωση μισθών, για όσο καιρό δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους είχαν απορρίψει αυτό το αίτημα, με τη διοίκηση να προχώρα στις περικοπές χωρίς τη συγκατάθεση των ποδοσφαιριστών.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για περικοπές που έφταναν μέχρι και το 70%, ενώ η “As” τονίζει ότι αυτό το ποσοστό θα είναι στο 50% για τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Κι αυτό γιατί η σκέψη του Μπαρτομέου είναι πως εκείνοι είναι που παράγουν τα περισσότερα έσοδα για τον σύλλογο.

Πλέον η σχέση όλων των μελών της ομάδας με τη διοίκηση βρίσκεται στα άκρα, χωρίς να μπορούμε να πούμε ποιες θα είναι οι συνέπειες.

Αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτοσέλιδο της “Sport” το οποίο κάνει λόγο για ένταση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

Νίκη για την U19 του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού!

Η U19 του Παναιτωλικού πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για την U15 του Άρη επί της Λάρισας!

Η U15 του Άρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ