Γερμανία

Κοστίζουν μία… περιουσία οι πιτσιρικάδες της Ντόρτμουντ! (vid)

Στον θεό φτάνει η αγοραστική αξία των Έρλινγκ Χάαλαντ και Τζέιντον Σάντσο. Οι πιτσιρικάδες της Ντόρτμουντ βγάζουν μάτια σε αυτή την σεζόν, πετυχαίνοντας 40 και 17 γκολ αντίστοιχα σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι δύο νεαροί παίζουν τεράστιο ρόλο στη πορεία των Βεστφαλών που μόνο ανοδική είναι. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές είναι και οι πιο ακριβοί teenagers στην Ευρώπη. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσίευσε πρόσφατα το διεθνές κέντρο αθλητικών σπουδών, CIES, τόσο ο Χάαλαντ, όσο και ο Σάντσο κατέχουν την κορυφή με τους πιο ακριβότερους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από το 2000 και μετά.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο 19χρονος Άγγλος επιθετικός (γεννημένος στις 25/3/2000) με 198,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο έτερος 19χρονος Νορβηγός (γεννημένος στις 21/7/2000) ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 101 εκατομμύρια. Πιο πίσω βρίσκεται ο Ροντρίγκο της Ρεάλ με 88,9 εκατομμύρια.

Την πρώτη πεντάδα ολοκληρώνουν οι Βίνισιους της Ρεάλ και Όντοι της Τσέλσι με 73,9 και 72,3 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Δείτε τους σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με VAR ο τελικός Κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Η Super League ανακοίνωσε επίσημα πως ο τελικός του...

Η “ακτινογραφία” του τελικού Κυπέλλου U19!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Την Παρασκευή 15...

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ