Αγγλία

“Καίγεται” το νησί για τον Γκριεζμάν! (photo)

Στάζουν μέλι για τον Αντουάν Γκριεζμάν οι ομάδες της Premier League. Αν και ο Γάλλος επιθετικός φόρεσε μόλις το περασμένο καλοκαίρι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έχει τραβήξει τα βλέμματα δύο μεγάλων συλλόγων.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Γάλλος έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ. Παρά το γεγονός πως δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο με τους Καταλανούς, είναι αρκετά πιθανόν να φύγει μακριά από τη Βαρκελώνη.

 

 

Γι αυτό και οι δύο αγγλικοί σύλλογοι έχουν “σταμπάρει” το όνομα του Γκριεζμάν. Οι “κανονιέρηδες” ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ομπαμεγιάνγκ, με τον 29χρονο να είναι στα υπόψιν. Αντίθετα οι “μπέμπηδες” επιδιώκουν να στηρίξουν τον Μάρκους Ράσφορντ, με έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης στο πλάι του.

Αμφότεροι ποντάρουν πολλά σε εκείνον και ελπιστούν πως σε περίπτωση που τον αποκτήσουν, θα βγει λίρα εκατό. Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εξουδετερώσουν το ενδιαφέρον της Παρί και της Τσέλσι, που θέλουν εξίσου τον Αντουάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα θα τον δώσει με πάνω από 100 εκατομμύρια, καθώς θέλουν να εισπράξουν ένα μεγάλο μέρος από τα 120 εκατομμύρια που έδωσαν στην Ατλέτικο το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ