Πέμπτη, 28/03/24
Ολυμπιακός

Και επίσημα με Τζολάκη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός! (photo)

Ήταν 13 Ιουλίου του 2018, ένας πιτσιρικάς που δεν είχε κλείσει ούτε τα 16 ήταν με την αποστολή του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας στο Βέλγιο. Ο λόγος για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο νεαρός είχε πάρει το μικρόφωνο σε μια συγκέντρωση της ομάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει. “Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, να με αγαπάς δεν βρήκα τρόπο”. Τραγούδι του Βασίλη Καρρά με αναφορά στην Θεσσαλονίκη.

Και έτσι όπως τα έφερε η μοίρα ο Τζολάκης, 600 ημέρες μετά θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά την εστία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ επίσης στην Θεσσαλονίκη.

Ο ελπιδοφόρος κίπερ (γεννημένος στις 8/11/2002), μετράει πολλές συμμετοχές με τους νέους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Τώρα πια είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία της ζωής του, μιας και θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια των “ερυθρόλευκων” σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

 

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει το ταλέντο του νεαρού, δείχνει να πιστεύει στις ικανότητες του και αποφάσισε να του δείξει την εμπιστοσύνη του. Με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον Τζολάκη κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει ασπροπρόσωπο τον Πορτογάλο κόουτς. Απλά μένει να το δούμε και στην πράξη.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του. Μέσα από τις προπονήσεις και τις εμφανίσεις του “φώναζε” ότι μπορεί, ενώ δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει σκληρά προκειμένου να το πετύχει.

Ομάδες και από το εξωτερικό τον έχουν στα μπλοκάκια τους και πλέον είναι στο χέρι του να αποδείξει τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στους άλλους, την αξία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...