Ολυμπιακός (U19) - Λάρισα (U19)

Ήταν… θρύλος στο Ρέντη ο Ολυμπιακός! (photos)

Παλικαρίσια εμφάνισε έκανε κόντρα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός. Σε ένα ματς που οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και ολοκλήρωσαν το ματς με 10, κατάφεραν να επικρατήσουν της Λάρισας με 3-1 για την εξ’ αναβολή αγωνιστική της Super League U19.

Πειραιώτες φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους, καθώς ο Μπουλάρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Ότι δεν κατάφερε ο Μπουλάρι, το πέτυχε ο Σαπουντζής με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 10′.

Καρέ – Καρέ η αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπουλάρι πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Κατσαβάκης. Στο 25′ ο Γκοτζαμανίδης πραγματοποιείσαι μία τρομερή μπαλιά για τον Καρακούτη, από την άμυνα, ο οποίος έγραψε το 2-0, αφού πρώτα κατέβασε την μπάλα με το στήθος.

Στο 33′ ο Κατσαβάκης σπατάλησε μία μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37′ ο Ζαχαράκης έκλεψε την μπάλα από την αντίπαλη άμυνα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά για το 2-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά ο Κατσαβάκης αστόχησε εκ νέου.

Τελικά το πέτυχαν με τον Σουρλή στο 70′, καθώς έπειτα από φάση διαρκείας, έβαλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, με τον Καρακούτη να αποχωρεί προληπτικά από την αναμέτρηση.

Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην τρίτη θέση, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από τον τέταρτο Άρη. Αντίθετα η Λάρισα παρέμεινε στους 18 πόντους.

Φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Κεραμίδας, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Μπέλιτς, Σαπουντζής (Ντότης 75’), Καράκουτης, Τσέλιος (Μαρίνος 64’), Σουρλής, Μπουλάρι (Κατσαβάκης 13’).

Λάρισα: Αναμένεται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...