Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την… La Liga και δωρίζει τα έσοδα! (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανία στο… FIFA 2020 με τον Μάρκο Ασένσιο στο “τιμόνι” της και θα δωρίσει τα έσοδα στην “μάχη” για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου διοργάνωσε ένα ψηφιακό πρωτάθλημα με την συμμετοχή των ομάδων που πήραν μέρος και στο πραγματικό, με χιλιάδες κόσμου να ενθαρρύνει και να παρακολουθεί την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Από το τουρνουά απουσίαζαν η Μπαρτσελόνα και η Μαγιόρκα, μιας και έχουν συμφωνία με την Konami και το Pro Evollution Soccer, αιώνιο “εχθρό” του FIFA.

Την συγκεκριμένη προσπάθεια στήριξε και ο διάσημος Ισπανός σπίκερ, Ιμπάι Γιάνος, μιας και ήταν ο άνθρωπος που έδωσε φωνή και σχόλιο στις αναμετρήσεις.

Στον τελικό του πρωταθλήματος έφτασαν η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μάρκο Ασένσιο στο χειριστήριο της και η Λεγανές με τον Αϊτόρ Ρουιμπάλ στο δικό της.

Σε ένα ματς που παρακολούθησαν 170.000 άνθρωποι, ο Ασένσιο οδήγησε τους ¨μερένχες” στην νίκη με 4-2, χαρίζοντας της το πρωτάθλημα.

Το τουρνουά μεταδόθηκε και από την Ισπανική τηλεόραση, με τα έσοδα να φτάνουν κοντά στις 140.000 ευρώ. Τα λεφτά αυτά πηγαίνουν στην νικήτρια Ρεάλ, η οποία όπως ανακοίνωσε θα τα διαθέσει στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί λύση στην πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε τα highlights του ψηφιακού τελικού:

https://www.youtube.com/watch?v=66aq9syn4CM&feature=emb_title

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίρνει νεαρό επιθετικό ο Άρης!

Σε μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Στο UEFA Youth League η U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πάτησε γκάζι στην Ευρώπη και το... πάρτι...

Αφιέρωμα της “The Athletic” για τον Τζόλη – Από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ στο… Emirates!

Ένα εκτενές αφιέρωμα του "The Athletic" ξετυλίγει το νήμα...

Πρεμιέρα με την… 2η αγωνιστική στη Super League U17!

Η νέα σεζόν 2026-27 φέρνει τη δική της "γεύση"...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ