Παρασκευή, 29/03/24
Viral

Η πιο… εύθραυστη εντεκάδα που έχετε δει! (photos)

Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα κορυφαίων ποδοσφαιριστών που οι τραυματισμοί τους επισκέπτονται κάτι παραπάνω από συχνά. Οι μέρες που έμειναν εκτός αποστολής ήταν πολύ περισσότερες από αυτές που ήταν υγιείς και έτοιμοι να βοηθήσουν τις ομάδες τους.

Εμείς διαλέξαμε έντεκα παικταράδες που αποδείχθηκαν… “γυάλινοι” και σας τους παρουσιάζουμε.

Πρώτος και καλύτερος ο Μάνουελ Νοϊερ, με τον Γερμανό κίπερ της Μπάγερν Μονάχου να έχει τραυματιστεί ως τώρα 22 φορές στην καριέρα του.

 

 

Ο Μπεντζαμίν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι, έχει χάσει 75 αγώνες μέχρι τώρα στην καριέρα του και βρίσκεται επάξια στην λίστα.

 

 

Συνεχίζουμε με τον Βέλγο αμυντικό, Τόμας Βερμάεελεν που έχει χάσει 251 αγώνες μέχρι στιγμής, καθώς έχει τραυματιστεί 33 φορές.

 

 

Όταν η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον Ουμτιτί, δεν είχε υπολογίσει ότι είναι εξαιρετικά… ευαίσθητος. Ο Γάλλος έχει μείνει εκτός δράσης για 287 ημέρες ‘ή αλλιώς για 58 αγώνες.

 

 

Επόμενος ο Ναθάνιελ Κλάιν, που βλέπει την Λίβερπουλ και “τρομάζει”. Ο ποδοσφαιριστής έχει χάσει 9\ αγώνες στην καριέρα του λόγω τραυματισμού, με τους 89 από αυτούς να είναι κόντρα στην Λίβερπουλ.

 

 

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα της Μπάγερν Μονάχου, έχει μείνει εκτός δράσης ήδη 27 φορές στην μέχρι τώρα καριέρα του.

 

 

Από κοντά και ο Πολ Πογκπά, με τον άσο των “κόκκινων διαβόλων” να χάνει 36 ματς μόνο την φετινή σεζόν, λόγω τραυματισμού.

 

 

Στην λίστα βρίσκεται και ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος, από την στιγμή που υπέγραψε στην Γαλλική ομάδα έχει υπάρξει τραυματίας για 327 ημέρες.

 

 

Ο Οσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα με τους συνεχόμενους τραυματισμούς του, έχει απογοητεύσει πλήρως τους ανθρώπους των “μπλαουγκράνα“. Ο Γάλλος έχει λείψει για 80 ματς από την ομάδα της Καταλονίας.

 

 

Μένοντας στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δει τον Γκάρεθ Μπέιλ να τις στερεί τις υπηρεσίες του για 82 παιχνίδια, λόγω τραυματισμού.

 

 

Γυάλινος αποδεικνύεται και ο Μάρκο Ρόις, με τον Γερμανό άσο της Ντόρτμουντ να μένει στα… πιτς 52 φορές ως τώρα στην καριέρα του.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...