Ολυμπιακός / ΑΕΚ

Η καρδιά των… μεγάλων της Super League χτυπά στην Αχαία! (photo)

Τα ιδιαίτερων ανθρώπων του Ελληνικού ποδοσφαίρου τράβηξε η Μικτή Αχαΐας. Το ταλέντο στην Αχαία ξεχειλίζει και φαίνεται πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων των μεγάλων της Super League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του axaitalents.gr, σκάουτερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες του “Θ. Πασσιόπουλος” προκειμένου να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της ΕΠΣ Αχαΐας κόντρα στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

 

 

Πρόκειται για παιχνίδια που έγιναν για λογαριασμό της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στο οποίο οι ανθρώπου των “Ερυθρόλευκων” και της “Ένωσης” έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν και μία ολιγόλεπτη συνομιλία, λίγο πριν πάρουν τις συνθέσεις των αγώνων από τα αποδυτήρια των διαιτητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ