Παρασκευή, 19/04/24
Αγγλία

Η Γιουνάιτεντ έχασε την ταλεντάρα της Μπάγερν για… ψίχουλα! (photo)

Οι αναβολές και η… τσιγκουνιά οδήγησαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια παταγώδη μεταγραφική αποτυχία, με στόχο τον Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο 19χρονος, (γεννημένος στις 2/11/2000), μέσος “βγάζει” μάτια με την Μπάγερν Μονάχου κάτι που θα μπορούσε να κάνει στο “Όλντ Τράφορντ” αν η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήταν λίγο πιο… προσεκτική.

Οι άνθρωποι των “κόκκινων διαβολων” παρακολουθούσαν τον νεαρό άσο από τα πρώτα του βήματα στο Βανκούβερ του Καναδά και ήταν έτοιμη να προχωρήσουν στην απόκτηση του.

Η ομάδα του Καναδά αξίωνε 2 εκ. λίρες για τον Ντέιβις, ένα ποσό που για τις ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ θεωρείται αμελητέο.

 

 

Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να… τραβήξει το θέμα από τα μαλλιά στην μεταγραφή του μικρού, καλώντας τον σε δοκιμαστικό, το οποίο όμως έπεφτε μαζί με το προπονητικό καμπ της U23 του Καναδα, μέλος της οποίας ήταν τότε ο ποδοσφαιριστής.

Η μεταγραφή πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, μέχρι που η Γιουνάιτεντ έκανε μια προσφορά ύψους 7εκ. λιρών όμως είχε ήδη μπει “σφήνα” η Μπάγερν Μονάχου.

Η γερμανική ομάδα με αποφασιστικότητα και γρήγορες κινήσεις, έδωσε 10,4 εκ. και έκανε δικό της το “αστεράκι” από τον Καναδά.

Με εμφανίσεις όπως αυτές που κάνει φέτος ο Αλφόνσο Ντέιβις, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην Ευρώπη και έχει κάνει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να… βαράνε το κεφάλι τους.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...