Ιταλία

Φόβος της ασφάλτου το νέο… τέρας του Ρονάλντο! (vid)

Το καλύτερο γούστο στα αμάξια έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει μεγάλη αγάπη για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ο 35χρονος άσος αγόρασε πριν από λίγο καιρό, το νέο μοντέλο της Bugatti και μάλιστα πριν ακόμη κυκλοφορήσει. Η πασίγνωστη κατασκευστική εταιρεία αποφάσισε να πουλήσει όλα τις Centodieci, προκειμένου να κάνει “ντόρο” για το νέο μοντέλο.

Όπως τονίζουν στο εξωτερικό, το νέο αμάξι του Κριστιάνο κοστίζει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ και θα βάλει άλλο ένα μοντέλο της Bugatti στην συλλογή του με εκείνα των Veyron και Chirron.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για ένα τέρας της ασφάλτου. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία είναι σε θέση τα 100 μέσα σε 2,4 δευτερόλεπτα, ενώ έχει 1.600 ίππους.

Δείτε το “τέρας” του Ρονάλντο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με VAR ο τελικός Κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Η Super League ανακοίνωσε επίσημα πως ο τελικός του...

Η “ακτινογραφία” του τελικού Κυπέλλου U19!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Την Παρασκευή 15...

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ