Ιταλία

Φόβος της ασφάλτου το νέο… τέρας του Ρονάλντο! (vid)

Το καλύτερο γούστο στα αμάξια έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει μεγάλη αγάπη για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ο 35χρονος άσος αγόρασε πριν από λίγο καιρό, το νέο μοντέλο της Bugatti και μάλιστα πριν ακόμη κυκλοφορήσει. Η πασίγνωστη κατασκευστική εταιρεία αποφάσισε να πουλήσει όλα τις Centodieci, προκειμένου να κάνει “ντόρο” για το νέο μοντέλο.

Όπως τονίζουν στο εξωτερικό, το νέο αμάξι του Κριστιάνο κοστίζει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ και θα βάλει άλλο ένα μοντέλο της Bugatti στην συλλογή του με εκείνα των Veyron και Chirron.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για ένα τέρας της ασφάλτου. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία είναι σε θέση τα 100 μέσα σε 2,4 δευτερόλεπτα, ενώ έχει 1.600 ίππους.

Δείτε το “τέρας” του Ρονάλντο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

“Αιώνια” παρουσία σε μεγάλο τουρνουά στην Ολλανδία!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός U19 ταξιδεύουν στην Ολλανδία για ένα...

Το νεαρό “πιστόλι” του Ολυμπιακού έχει θέσει… βάσεις για το μέλλον!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Stoiximan...

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ