Ατρόμητος

Φοράει… γάντια βασικού ο Μανδάς! (photo)

Έτοιμος να στηρίξει το μέλλον του είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, γνωστοί για τις ευκαιρίες που δίνουν στα νέα παιδιά, φροντίζουν για το ξεπέταγμα του Χρήστου Μανδά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Ατρόμητος αποφάσισε να δώσει γάντια “βασικού” στο νεαρό τερματοφύλακα, τη νέα σεζόν. Ο 18χρονος  (γεννημένος στις 17/9/2001) είναι το μεγάλο next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς πρόκειται για έναν από τους μελλοντικούς αστέρες σε αυτή τη θέση.

 

 

Αν και είναι μόλις 18 ετών, έχει καταφέρει να φορέσει 13 φορές τη φανέλα του Ατρόμητου, με τις 10 από αυτές να είναι τη φετινή χρονιά. Μάλιστα έχει ξεκινήσει βασικός και σε δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτά με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη.

Οι διοικούντες της Αθηναϊκής ομάδας έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον νεαρό και τώρα ετοιμάζονται να τον στηρίξουν έμπρακτα. Γι αυτό στοχεύουν να τον κάνουν νούμερο ένα στα γκολπόστ και να τον πλαισιώσουν με ένα έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος θα αποτελέσει το back-up του Μανδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλέντο και του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον νεαρό Ιωάννη Νέτο και του...

Αυτή θα είναι η νέα εκτός έδρας φανέλα της Εθνικής ομάδας!

Πριν λίγες ημέρες, είχε ανακοινωθεί η νέα φανέλα της...

Στο “μάτι” του Παναθηναϊκού ταλέντο από τη Βέροια!

Ένα νέο ταλέντο έχει βάλει στο στόχαστρο του ο...

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ