ΠΑΟΚ

Φαβορί για βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μιχαηλίδης! (photo)

Μετά τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα, η επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα για το κέντρο της άμυνας για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ερωτηματικό.

Μεγάλο φαβορί για να καλύψει το κενό του Βαρέλα είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ U19, Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 18/02/2000), δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας του “δικεφάλου“.

Αν κάτι τέτοιο πραγματοποιηθεί, θα είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος αμυντικός θα παίξει βασικός με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

 

 

Ο ύψους 1,86 κεντρικός αμυντικός ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το 2016 από τα Γιαννιτσά και φέτος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της U19, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Την φετινή χρονιά μάλιστα ο Μιχαηλίδης πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα όταν αγωνίστηκε για 16 λεπτά κόντρα στον ΟΦΗ, περνώντας στο ματς σαν αλλαγή.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι μετά την πρώτη του συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και έκλαιγε από χαρά μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ίσως η μεγάλη στιγμή για τον ελπιδοφόρο αμυντικό να έχει έρθει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Φιλυρό η ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

Πέρασε με… τρίτη από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη το εμπόδιο του Άρη...

“Aποφασιστικότητα για τη νίκη”!

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Mourneview...

Ήττα από την Τσεχία σε τουρνουά για την Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της...

Φιλική ήττα για την Εθνική U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ