Γαλλία

Έχασαν… τα μυαλά τους οι ποδοσφαιριστές της Παρί! (vid)

Πλήττει για τα καλά την Παρί η καραντίνα. Το κλείσιμο των ποδοσφαιριστών των Παριζιάνων, καθώς και η διακοπή της αγωνιστικής δράσης, έχει προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα.

Οι Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες άντεξαν μόλις 7 ημέρες σε καραντίνα και άρχισαν να ουρλιάζουν από τα μπαλκόνια. Οι δύο ποδοσφαιριστές εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως τα σπίτια τους είναι απέναντι και τα χωρίζει ένας δρόμος, αποφάσισαν να ουρλιάξουν ο ένας στον άλλο.

Φυσικά αυτή η κίνηση έγινε για πλάκα. Μάλιστα οι δύο αστέρες των Γάλλων ανέβασαν στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Όπως καταλαβαίνετε το video έγινε αμέσως viral και προκάλεσε αρκετό γέλιο στις τάξεις των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Ξεκαρδιστείτε ελεύθερα.

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης!

Ήταν 22 Απριλίου 2024, σαν Σήμερα, όταν ο Ολυμπιακός...

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 U17!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της...

Πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν μαθήματα αθλητισμού!

Τα ταλεντάκια του Παναθηναϊκού παραδίδουν απλόχερα μαθήματα... ηθικής στους...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

ΣΟΚ – Μαχαίρωσαν νεαρό ποδοσφαιριστή!

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έχει συνταράξει την ποδοσφαιρική κοινότητα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ