Παναθηναϊκός (U19)

Έτσι θα προπονούνται πλέον τα παιδιά του Παναθηναϊκού!

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της U19 του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Παναθηναϊκό δημιουργούν μια ιστοσελίδα στην οποία καθημερινά θα ανεβαίνει video, με υλικό τακτικής, έτσι ώστε τα παιδιά της ομάδας να μπορούν να προπονούνται καταλλήλως.

Εξαιτίας του κορωνοϊού το πρωτάθλημα έχει διακοπεί και οι ποδοσφαιριστές μένουν σε καραντίνα σπίτι τους. Μέχρι στιγμής έχουν πάρει πρόγραμμα προπόνησης το οποίο αφορά την φυσική κατάσταση και μπορούν να το εκτελέσουν είτε μέσα στο σπίτι, είτε σε κάποιον ανοικτό χώρο.

Σκοπός είναι να βρίσκονται στη μέγιστη δυνατή φυσική κατάσταση, όταν με το καλό επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Εκτός απ’ αυτό σύντομα όμως θα μπορούν να δουλέψουν πάνω και στην τακτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ