CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος να βάλει… κάτω τη Ντόρτμουντ ο Μπαπέ! (photo)

Εφιάλτης ήταν και πέρασε για τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός, παρά τις ανησυχίες ότι ο κορονοϊός του χτύπησε την πόρτα, τελικά δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα η υγεία του.

Ο 21χρονος άσος (γεννημένος στις 20/12/1998) ταλαιπωρήθηκε από έναν φρικτό πονόλαιμο τις τελευταίες ημέρες, με τους Παριζιάνους να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

 

 

Ο νεαρός θεωρήθηκε ύποπτος για την γνωστή ασθένεια με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εν τέλει αυτές βγήκαν καθαρές και τώρα είναι πανέτοιμος για το αποψινό παιχνίδι.

Ο Μπαπέ θέλει όσο τίποτε άλλο να βρεθεί στους 8 του Champions League και από εκεί και μετά να κάνει τα πάντα, προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό βάθρο. Στόχος που είναι αρκετά δύσκολος, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Γάλλοι μετρούν τρεις σερί αποκλεισμούς στην φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ