CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος να βάλει… κάτω τη Ντόρτμουντ ο Μπαπέ! (photo)

Εφιάλτης ήταν και πέρασε για τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός, παρά τις ανησυχίες ότι ο κορονοϊός του χτύπησε την πόρτα, τελικά δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα η υγεία του.

Ο 21χρονος άσος (γεννημένος στις 20/12/1998) ταλαιπωρήθηκε από έναν φρικτό πονόλαιμο τις τελευταίες ημέρες, με τους Παριζιάνους να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

 

 

Ο νεαρός θεωρήθηκε ύποπτος για την γνωστή ασθένεια με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εν τέλει αυτές βγήκαν καθαρές και τώρα είναι πανέτοιμος για το αποψινό παιχνίδι.

Ο Μπαπέ θέλει όσο τίποτε άλλο να βρεθεί στους 8 του Champions League και από εκεί και μετά να κάνει τα πάντα, προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό βάθρο. Στόχος που είναι αρκετά δύσκολος, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Γάλλοι μετρούν τρεις σερί αποκλεισμούς στην φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

Δυο μεγάλα ταλέντα του Βόλου υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Άλματα ανόδου πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του...

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας για Ολυμπιακό Β’ και U19 σε Πήλιο και Καρπενήσι!

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό και καθοριστικό κομμάτι της θερινής τους...

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ