CHAMPIONS LEAGUE

Έτοιμος να βάλει… κάτω τη Ντόρτμουντ ο Μπαπέ! (photo)

Εφιάλτης ήταν και πέρασε για τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός, παρά τις ανησυχίες ότι ο κορονοϊός του χτύπησε την πόρτα, τελικά δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα η υγεία του.

Ο 21χρονος άσος (γεννημένος στις 20/12/1998) ταλαιπωρήθηκε από έναν φρικτό πονόλαιμο τις τελευταίες ημέρες, με τους Παριζιάνους να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

 

 

Ο νεαρός θεωρήθηκε ύποπτος για την γνωστή ασθένεια με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εν τέλει αυτές βγήκαν καθαρές και τώρα είναι πανέτοιμος για το αποψινό παιχνίδι.

Ο Μπαπέ θέλει όσο τίποτε άλλο να βρεθεί στους 8 του Champions League και από εκεί και μετά να κάνει τα πάντα, προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό βάθρο. Στόχος που είναι αρκετά δύσκολος, αν αναλογιστεί κανείς πως οι Γάλλοι μετρούν τρεις σερί αποκλεισμούς στην φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανέβηκε στη League B η Εθνική Γυναικών και παίζει… για Μουντιάλ!

Η Εθνική γυναικών εξασφάλισε την άνοδο στη League B...

Προβάδισμα για τον ΠΑΣ επί του Αιγάλεω!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί του Αιγάλεω...

Πότε κάνει σέντρα ο τελικός του Κυπέλλου U19;

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

Έγινε… χαμός από σκάουτερ στον τελικό της Super League 2 U19!

Η Θεσσαλονίκη έγινε για λίγες ώρες η πρωτεύουσα του...

Η Εθνική μας ανακοίνωσε δυνατό φιλικό!

Η Εθνική μας ομάδα θα παίξει σε φιλικό παιχνίδι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ