Πίνγκ Πόνγκ

Έτοιμος για το repeat ο Σγουρόπουλος! (photo)

Προς ολοταχώς για μεγάλα πράγματα είναι ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο 21χρονος αθλητής του ping-pong είναι σε “δαιμονιώδη” φόρμα και είναι αντιμέτωπος με μία σπουδαία πρόκληση.

Ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε δυναμικά την υπεράσπιση του περσινού του τίτλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης U21 που διεξάγεται στην Κροατία. Στην πρώτη ημέρα των αγώνων κατάφερε να πετύχει δύο νίκες, για το πρώτο στάδιο απλού ανδρών, παίρνοντας στην πρόκριση στο δεύτερο ως πρώτος του ομίλου.

 

 

Απέναντι του βρέθηκαν ο Λευκορώσος Ουλαντισλάου Ρουκλιάτσου και ο Ρουμάνος Μπόγκνταν Σινγκεορζάν. Ο Σγουρόπουλος κατάφερε να κάμψει σχετικά εύκολα, όπου και κέρδισε 4-1 τον Σινγκεορζάν και 4-0 τον Ρουκλιάτσου.

Αντίθετα σε αυτή τη φάση αποκλείστηκε ο Δημήτρης Κορδούτος, ο οποίος τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου του. Ενώ στις γυναίκες, η Ελισάβετ Τέμπου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της λόγω ενοχλήσεων στο χέρι της. Ωστόσο πρόλαβε να πάρει μία νίκη στην πρεμιέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση… τεσσάρων αστέρων για τον Άρη στην Τρίπολη!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη, όπου πέρασε από την...

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ