Αγγλία

Έριξε… χυλόπιτα στην Σίτι ο Χάρι Κέιν! (photo)

Σε τρικυμία βρίσκεται λόγω του Χάρι Κέιν η πόλη του Μάντσεστερ. Τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και η Σίτι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, με τον εκείνον όμως να έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με την αγγλική Daily Express, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας προτιμάει να γίνει μέλος των “κόκκινων” Διαβόλων. Ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των “πολιτών”, ωστόσο δεν πρόκειται να μετακομίσει στην “μπλέ” μεριά της πόλης.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως ο Κέιν έχει εκφράσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Τότεναμ το καλοκαίρι, καθώς πιστεύει πως η παρουσία εκεί φτάνει στο τέλος του. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που να είναι σε θέση να διεκδικεί τίτλους και γι αυτό η Γιουνάιτεντ είναι ένα απ’ τα μεγάλα φαβορί.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό ακούστηκε και για τη Γιουβέντους. Η “γηραιά” κυρία θεωρεί πως θα δημιουργήσει ένα τρομερό δίδυμο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως με τον Μπενζεμά στη Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League 2 U19!

Το πρωτάθλημα της Super League 2 U19 φτάνει στο...

Νεαρός τερματοφύλακας έδειξε πως… παίζει σε λάθος θέση!

Ο νεαρός τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδειξε...

Τέλος εποχής για την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μία εντελώς νέα κατάσταση θα διαμορφωθεί από τη νέα...

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ