Πέμπτη, 18/04/24
Πορτογαλία

Έντυσε στα “κόκκινα” τον νέο… Νεϊμάρ η Μπενφίκα! (vid)

Συνεχίζει τις χρυσές της δουλείες στη Βραζιλία η Μπενφίκα. Οι “αετοί” έχουν μία πολύ καλή παράδοση στην αγορά της “χώρας” του καφέ και αυτή τη φορά έκανε δικό της τον νέο Νεϊμάρ.

Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό, Πεδρίνιο (γεννημένος στις 13/4/1998). Πρόκειται για έναν τρομερό ποδοσφαιριστή με μεγάλες προσδοκίες, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που τον παρουσιάζουν με τον Νεϊμάρ.

Ο νεαρός διακρίνεται για την ταχύτητα του και για την άνεση στον χειρισμό της μπάλα, σε σημείο που να μοιάζει με τον Βραζιλιάνο της Παρί. Μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό της Κορίνθιας, με την οποία σημείωσε 8 γκολ και 8 ασίστ σε 92 παιχνίδια, ενώ είναι διεθνής με την U23 της Βραζιλίας.

Για την απόκτηση του η Μπενφίκα έβγαλε από τα ταμεία της 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Με αυτή την μεταγραφή οι Πορτογάλοι ευελπιστούν πως θα τους βγει λίρα εκατό και πως θα έχει παρόμοια καριέρα με το είδωλό του, τον Νεϊμάρ.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...
Super League U17

Ματσάρες το Σαββατοκύριακο στη Super League U17!

Η δράση στη Super League U17 είναι ασταμάτητη και το Σάββατοκυριακο θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στον Ε’ Όμιλο θα διεξαχθεί η 16η...
Super League U19

Πρωτάθλημα για… τρεις στη Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 έχει πάρει... φωτιά και οι πρώτες τρεις θέσεις βγάζουν πρωταθλητή. Με τη...