Τένις

Έκλεισαν την… θέση τους για Τόκιο Σάκκαρη και Τσιτσιπάς! (photo)

Τυχεροί πάνω στην… απραξία τους είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Αν και η αγωνιστική δράση στο τένις έχει παγώσει λόγω του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Έλληνες αθλητές από το να βγουν κερδισμένη.

Η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Τένις να αναστείλει την αγωνιστική δράση μέχρι της 8 Ιουνίου, στέλνει του δύο τενίστες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία απέσυρε τα κριτήρια πρόκρισης στους αγώνες και με δεδομένου πως έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την ελληνική εθνική ομάδα, τότε θα πάρουν από τώρα το εισιτήριο τους.

 

 

Για να προκριθεί κάποιος στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει να βρίσκονται στις 56 πρώτες θέσεις της κατάταξη και δεδομένου ότι η κάθε χώρα δικαιούται να στείλει μέχρι 4, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε το Τσιτσιπάς βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, ενώ η Σάκκαρη κατέχει την 20η στην αντίστοιχη των γυναικών. Κάτι που σημαίνει πως βρεθούν και οι δύο στην Ιαπωνία. Μάλιστα είναι αρκετά πιθανόν να αγωνιστούν μαζί στο μεικτό αγώνισμα του τένις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο Ξεκίνημα στην Ακαδημία του ΠΑΟ Καματερού: Έναρξη Προπονήσεων και Εγγραφών!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Καματερού ανοίγει την αυλαία...

Πρεμιέρα με νίκη για την U19 του Παναιτωλικού!

Η U19 του Παναιτωλικού ξεκίνησε με νίκη στο νέο...

Τρίποντο για Παναιτωλικό στην έδρα της Καλαμάτας!

Με το... δεξί ξεκίνησε η νέα Super League U17,...

Πρεμιέρα με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για Ατρόμητο!

Το αποτέλεσμα που ήθελε πήρε ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα...

Ενισχύθηκε με 19χρονο ταλέντο η Καλαμάτα!

Μεγάλο "θαλασσοδάνειο" ταλέντου πραγματοποίησε η Καλαμάτα, ενισχύοντας το ρόστερ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ