Γερμανία

Δίνει το ελεύθερο στο αστέρι της η Ντόρτμουντ! (photo/vid)

Πολύ κοντά στο τέλος της βρίσκεται η παρουσία του Τζέιντον Σάντσο στη Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος επιθετικός εγκατέλειψε την Μάντσεστερ Σίτι το 2017, για λογαριασμό της Μπορούσια και τώρα ετοιμάζεται να της πει αντίο.

Ο 19χρονος άσος (γεννημένος στις 25/3/2000) επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω και θέλει όσο τίποτε άλλο να αποχωρήσει από τη Βεστφαλία. Μπορεί φέτος να μετράει 17 γκολ και 19 ασίστ, αλλά μέσα του ανυπομονεί για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

 

 

Κάτι που κάνουν και μερικά μεγαθήρια όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και σαφώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση εκφράσει και επίσημα στην διοίκηση των Γερμανών πως θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο, τότε εκείνη δεν του κλείσει τον δρόμο. Όπως δήλωσε και ο υπεύθυνος της Ντόρτμουντ, Χοακίμ Βάτσκε, όταν έρθει εκείνη η μέρα, τότε οι δύο πλευρές θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με σκοπό να βρουν την καλύτερη λύση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο Τζέιντον είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει δει η Ευρώπη σε ποδοσφαιριστές κάτω των 21. Έχει την προοπτική να βρεθεί στην τριάδα των καλύτερων ποδοσφαιριστών στα επόμενα χρόνια που έρχονται.

Όταν μία μέρα έρθει σε εμάς και μας πει ότι θέλει να φύγει τότε θα το συζητήσουμε μαζί του.”

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στις νίκες η U15 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Νίκη για την ΑΕΚ επί της Λάρισας στα Σπάτα!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Λάρισας, σε παιχνίδι...

Πέρασε από την Λάρισα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στη Λάρισα και έφυγε με τη...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου επί του Άρη!

Η ομάδα του Ατρομήτου πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για τον Ατρόμητο επί του Άρη!

Σημαντικό τρίποντο για τον Ατρόμητο, όπου επικράτησε με 3-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ