Πέμπτη, 28/03/24
Γαλλία

Δεν… μασάει ούτε από τον κορονοϊό ο Μπαπέ! (photo)

Δεν νιώθει τίποτα ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί, παρά την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό, δεν τρομάζει με τίποτα.

Ακόμη και όταν του χτύπησε την πόρτα. Μία μέρα πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ στο Champions League, ο 21χρονος άσος (γεννημένος στις 20/12/1998) υπεβλήθη σε εξετάσεις για τον ιό, οι οποίες βγήκαν αρνητικές.

Ωστόσο ο ίδιος δεν τρόμαξε ούτε μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ακόμα και λίγη ώρα πριν κάνει τις εξετάσεις, ο Μπαπέ παρέμεινε ψύχραιμος και δεν πανικοβλήθηκε.

 

 

Γεγονός που αποκάλυψε ο συμπαίκτης του στην Παρί, Αντέρ Ερέρα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Cadena Ser, ο Ισπανός μέσος τόνισε ο ίδιος τρόμαξε περισσότερο από τον Μπαπέ.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο Μπαπέ αρρώστησε δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τους Βεστφαλούς και αιτία σε αυτό ήταν το γεύμα του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διοργάνωσε δείπνο για τους συμπαίκτες του εκείνο το Σαββατοκύριακο και οδήγησε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερέρα:

“Όταν πήγε για εξετάσεις για τον κορονοϊό, τρόμαξα περισσότερο από εκείνον. Αρρώστησε μόλις δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε το δείπνο του Νεϊμάρ, που έγινε μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα κάθισα στην πλευρά του, όταν τρώγαμε”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...