Ολυμπιακός

Δεν φέρει ευθύνη ο Τζολάκης! (photo)

Την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε χθες ο 17χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Τα πράγματα για τους “ερυθρόλευκους” δεν πήγαν καλά αφού ηττήθηκαν με 3-2 και μπορεί ο νεαρός (γεννημένος στις 8/11/2002), να δέχθηκε 3 τέρματα όμως δεν φέρει την βασική ευθύνη.

Στο πρώτο γκολ έπεσε σωστά στην φάση όμως ο Πέλκας είχε έρθει από σπόντα σε σωστή θέση και εκεί που πήγε η μπάλα κανένας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να αντιδράσει.

 

 

Στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ, o Τζολάκης έπεσε ολόσωστα και λίγο έλειψε να το αποκρούσει κιόλας.

Το βασικό είναι ότι στο χθεσινό ματς ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μεγάλωσε απότομα. Ψήλωσε ακόμα περισσότερο και ξεκίνησε μια καριέρα που έχει όλα τα φόντα να είναι σπουδαία.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν, ότι η άμυνα θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο κλπ κλπ, όμως το θέμα είναι πως ο πιτσιρικάς βρέθηκε ξαφνικά βασικός σε ένα ντέρμπι, στάθηκε άψογα στο ύψος των περιστάσεων και δήλωσε παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

Οι νεαροί του Άρη έχουν κάνει… κλικ στον Γρηγορίου!

Η φετινή U19 του Άρη δεν κατέκτησε το Κύπελλο...

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ