Ολυμπιακός

Δεν φέρει ευθύνη ο Τζολάκης! (photo)

Την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε χθες ο 17χρονος τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Τα πράγματα για τους “ερυθρόλευκους” δεν πήγαν καλά αφού ηττήθηκαν με 3-2 και μπορεί ο νεαρός (γεννημένος στις 8/11/2002), να δέχθηκε 3 τέρματα όμως δεν φέρει την βασική ευθύνη.

Στο πρώτο γκολ έπεσε σωστά στην φάση όμως ο Πέλκας είχε έρθει από σπόντα σε σωστή θέση και εκεί που πήγε η μπάλα κανένας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να αντιδράσει.

 

 

Στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ, o Τζολάκης έπεσε ολόσωστα και λίγο έλειψε να το αποκρούσει κιόλας.

Το βασικό είναι ότι στο χθεσινό ματς ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μεγάλωσε απότομα. Ψήλωσε ακόμα περισσότερο και ξεκίνησε μια καριέρα που έχει όλα τα φόντα να είναι σπουδαία.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν, ότι η άμυνα θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο κλπ κλπ, όμως το θέμα είναι πως ο πιτσιρικάς βρέθηκε ξαφνικά βασικός σε ένα ντέρμπι, στάθηκε άψογα στο ύψος των περιστάσεων και δήλωσε παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ