Ισπανία

“Μπηχτή” νεαρού για τη Μπαρτσελόνα! (photo)

Ο λόγος για τον 21χρονο Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε, από την Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε φύγει από τη Μπαρτσελόνα, μετά τον αγόρασε ξανά με τα διπλά χρήματα και τώρα τον… έδωσε ξανά ως δανεικό, ωστόσο ο νεαρός έσταξε… φαρμάκι.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Χετάφε αγόρασε τον Κουκουρέγια για 6.000.000 ευρώ, οπότε δεν τον ένοιαζε και πολύ να πει αυτά που ήθελε.

 

 

Ο ίδιος πάντως με πρόσφατες δηλώσεις του στην Sport εξέφρασε το παράπονό του σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τους νέους ποδοσφαιριστές πια η “Μπάρτσα”.

“Νομίζω ότι για η Μπαρτσελόνα, που είναι μεγάλος σύλλογος, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει στο τέλος. Ίσως δεν έχουν πια την υπομονή που είχαν κάποτε. Ως παίκτης της ακαδημίας τους που είμαι, δε δίνουν τις ευκαιρίες που δικαιούται κάποιος. Δε μου αρέσει γιατί πίστευα ότι θα έδειχναν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ακαδημίες νέων. Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία από την υπομονή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ