Παναθηναϊκός ΑΕΚ

Αρκετά “μάτια” στο Γαλάτσι – Είδαν πολλούς, στάμπαραν δυο! (photo)

Αρκετά βλέμματα τράβηξε το σημερινό αθηναϊκό ντέρμπι της Super League U17 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που έγινε στο Γαλάτσι. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους “Πράσινους” να βγαίνουν νικητές.

 

 

Όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και συγκεκριμένα από την Ολλανδία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trifilara.gr, στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου βρέθηκαν άνθρωποι της Φέγενορντ με σκοπό να δουν από κοντά τους Μιτάι και Σαράντη.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο νεαροί θα βρεθούν στο Ρότερνταμ για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις με τους Ολλανδούς. Ωστόσο είχαν την ευκαιρία να δουν και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μέχρι τώρα δεν τους είχαν δει. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έμειναν ευχαριστημένοι με αρκετούς πιτσιρικάδες του “τριφυλλιού”.

Δείτε το παιχνίδι καρέ – καρέ (ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια γεύση από… πρώτη ομάδα πήρε η U19 του ΟΦΗ!

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν το πρωί της Δευτέρας 6...

Τα γκολ του ΑΕΚ – Παναιτωλικός της Super League U17! (vid)

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει χθες τη νίκη με...

Τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον...

Ματσάρα… πέντε αστέρων με νικήτρια την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη σε ένα ματς... ροντέο...

Έμειναν στην ισοπαλία οι Βόλος και Παναθηναϊκός!

Βόλος και Παναθηναϊκός "κόλλησαν" στην ισοπαλία με 1-1, στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ