Παρασκευή, 19/04/24
ΑΕΚ

Αποφάσεις για το μέλλον των “κιτρινόμαυρων” νεαρών! (photo)

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν έχει ξεκινήσει και τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά, είναι αρκετά.

Στην ένωση, εκτός από τις ανανεώσεις, τις μεταγραφές και τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών, καλούνται να αποφασίσουν ποιοι από τους νεαρούς που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο ρόστερ, θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν.

Μια κατηγορία είναι αυτή των ταλέντων που θα μπορούσαν να πουληθούν και σε αυτήν ανήκει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός μέσος, (γενν. 1997). συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις για την περίπτωση του.

 

 

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους, φαίνεται πως έχουν μια σίγουρη θέση στην ΑΕΚ της ερχόμενης χρονιάς.

Ο λόγος για τους Λάτσι (γενν. 2003), Σταμούλη (γενν. 2000), Σαμπανάζοβιτς (γενν. 2003), Μπότο (γενν. 2000), Σαρδέλη (2000), Χριστόπουλο (γενν. 2000), Μαχαίρα (γενν. 2000) και Γιούση (γενν. 1999).

Ο Ζϊγκα Λάτσι μόλις αποκτήθηκε και όλοι στην ένωση περιμένουν τον νεαρό να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό και να τους “αποζημιώσει”. Ο Ανέλ Σαμπανάζοβιτς, ουσιαστικά φέτος πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες και στην ένωση περιμένουν το κάτι παραπάνω από τον ποδοσφαιριστή την επόμενη σεζόν.

Οι Μπότος, Σαρδέλης, Χριστόπουλος, Μαχάιρας και Γιούσης, αποτελούν παιδιά της ομάδας που προέρχονται από τις ακαδημίες της σεζόν και σιγά σιγά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους από τον δίκαιο Καρέρα.

Από ότι φαίνεται θα μείνουν στο ροστερ και δεν θα παραχωρηθούν δανεικοί, με την ένωση να θέλει να τους “ψήσει” η ίδια και όχι κάποια άλλη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...