Πέμπτη, 25/04/24
Ισπανία

Από την απαξίωση στην απόλυτη αποθέωση ο Βινίσιους! (vid)

Ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βινίσιους Τζούνιορ από την Φλαμένγκο.

Οι εμφανίσεις του Βινίσιους (γεννημένος στις 12/07/2000), με την βραζιλιάνικη ομάδα είχαν εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της “βασίλισσας” που ήθελαν να τον αποκτήσουν πάση θυσία.

Μάλιστα και η Μπαρτσελόνα είχε μπει στο “παιχνίδι” της απόκτησης του το ίδιο καλοκαίρι, ωστόσο η προσφορά της Ρεάλ ήταν αυτή που έπεισε τον ποδοσφαιριστή.

Όμως τα πράγματα για τον 19χρονο άσο δεν ήταν ιδανικά στο ξεκίνημα του στους “μερένχες” μιας και άργησε να κερδίσει την αποδοχή του κόσμου.

Οι απαιτητικοί οπαδοί της Ρεάλ ασκούσαν κριτική τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στην διοίκηση για την επιλογή της να τον αποκτήσει.

Όμως, ο Βινίσιους παρέμεινε στο ρόστερ και κατάφερε να κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος άλλωστε έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο στην “αναμόρφωση” του νεαρού μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, όταν ο Ζιντάν ρωτήθηκε για το αν ο Βινίσιους αξίζει μια θέση στο ρόστερ της Ρεάλ, δήλωσε:

“Είναι καλός και θα γίνει ακόμα καλύτερος. Συνήθως δεν τα λέω αυτά δημόσια, αλλά αυτό το παιδί θα φτάσει πολύ ψηλά. Δεν χωράει καμία αμφιβολία”

 

Μπορεί ο ταλαντούχος άσος να μην είναι εξπέρ στα γκολ, όμως οι τεχνικές του δεξιότητες είναι μοναδικές και προκαλεί “πονοκέφαλο” στους αντιπάλους του.

Πριν λίγες ημέρες, με ένα απίθανο γκολ στο “Ελ Κλάσικο“, έθεσε τις βάσεις για την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και μπήκε στην λίστα με τους νεότερους σκόρερ στην ιστορία των αιώνιων ισπανικών ντέρμπι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός, ο Βραζιλιάνος θα δείχνει όλο και περισσότερο την αξία του μέσα στο γήπεδο, κερδίζοντας στο 100% την εμπιστοσύνη των οπαδών των Μαδριλένων.

Δείτε τον:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U17

“Χαμός” στα ημιτελικά της Super League U17 για μια...

Η Super League U17 έφτασε αισίως στα ημιτελικά των μπαράζ αγώνων, για μια θέση στον τελικό που...
Super League U19

Με δυο μεγάλα ντέρμπι έρχεται η Super League U19!

Το πρωτάθλημα της Super League U19 φτάνει στο τέλος του, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό...
Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...