Ισπανία

Αλλάζει ονομασία το Καμπ Νόου! (photo)

Κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την μετονομασία του Καμπ Νόου βρίσκεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο φαρμακευτικός κολοσσός ‘Grifols‘ ενδιαφέρεται, ξανά μετά από δυο χρόνια, να χορηγήσει και να χαρίσει το όνομα του στην έδρα της ομάδας.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό στάδιο και μια συμφωνία φαίνεται πιθανή. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι μπλαουγκράνα είχαν απορρίψει πρόταση 300 εκατ. ευρώ, πριν από κάποια χρόνια, από την ‘Media Pro‘ για την ‘ενοικίαση’ του ονόματος του ιστορικού γηπέδου.

 

 

Με την κατάλληλη όμως ‘επένδυση’ όλα αλλάζουν και δεν είναι καθόλου απίθανο σε λίγο καιρό το ‘παλάτι’ της Μπαρτσελόνα να πάψει να ονομάζεται πλέον όπως σήμερα και το θρυλικό Κάμπ Νόου να δανειστεί την ονομασία ενός μεγάλου χορηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας της τοπικής...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ