Σάββατο, 11/05/24
Ιταλία

“Άλλαξε ομάδες λόγω του Μέσι ο Ρονάλντο”! (photo)

Τάραξε τα… νερά του ποδοσφαίρου η νέα δήλωση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους, αν και είναι συνηθισμένος να ακούει δηλώσεις που είναι ενάντια σε εκείνον, αυτή τη φορά όμως, ίσως και να παρεξηγήθηκε λιγάκι.

Και μάλλον δικαιολογημενα. Ο 35χρονος άσος βρέθηκε στο στόχαστρο ενός πρώην ποδοσφαιριστη της Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Τζέιμι Κάραγκερ.

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε ένα ποδοσφαιρικό debate για τον Ρονάλντο και δήλωσε πως άλλαξε τόσες πολλές ομάδες, επειδή ήξερε ότι ο Λιονέλ Μέσι ήταν το νούμερο ένα.

Ο πρώην “κόκκινος” δεν χαρίστηκε καθόλου στον Κριστιάνο και μάλιστα συνέχισε, λέγοντας ότι το έπραξε αυτό για να μην βλέπει την πλάτη του Μέσι.

Αξίζει να αναφερθεί πως Κάραγκερ και Ρονάλντο, υπήρξαν αντίπαλοι από το 2003 έως και το 2019, καθώς οι δύο τους αγωνίζονταν σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Για τον Μαλντίνι που πέρασε όλη την καριέρα του στην Μίλαν δεν ακούω τίποτα ότι δεν είναι τόσο καλός αμυντικός, κλπ. Τι αλλάζει με τον Μέσι;

Αναγνωρίζω στον Ρονάλντο όλα όσα πέτυχε και σε άλλες χώρες, αλλά νομίζω συνειδητοποίησε ότι είναι πίσω από τον Μέσι, για αυτό και άλλαξε ομάδες στην πορεία. Μπορείς να πεις ότι πήρε πρωταθλήματα, ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ σε πολλές χώρες. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να ξεχωρίσεις από τον Μέσι.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Ρονάλντο… ξηλώνεται “χοντρά” για προσωπικό στο ξενοδοχείο του!

Ο Πορτογάλος αστέρας θέλει να... στελεχώσει το ξενοδοχείο του, με επαγγελματίες και δίνει ένα τρελό ποσό ως...
Viral

Ο Χάαλαντ έριξε… άκυρο στο Netflix!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν... ψήθηκε ιδιαίτερα να γίνει "ηθοποιός" σε σειρά του Netflix, δίνοντας πανηγυρικό άκυρο. Το Netflix...
Αγγλία

Θα “ραγίσει” το Άνφιλντ στις 28 Μαίου με το…...

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και το μεγάλο αντίο έχει οριστεί, τότε που θα...
Αγγλία

Ο Τσιμίκας εκεί… καταλήγει μετά τη Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας δύσκολα θα μείνει στη Λίβερπουλ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Η έλευση...
ΟΦΗ Ακαδημία

Τέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΟΦΗ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερα νεαρά ταλέντα του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς αυτούς. Ο λόγος...