Πέμπτη, 25/04/24
ΠΑΟΚ

Αυτός είναι ο “νέος ΠΑΟΚ”! (vid)

Στον ΠΑΟΚ σχεδιάζουν το μέλλον, ένα μέλλον που θα είναι αρκετά διαφορετικό, καθώς στον “δικέφαλο” σκέφτονται να αλλάξουν στρατηγική. Όπως σας αποκαλύψαμε στη Θεσσαλονίκη ψάχνουν ταλέντα τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις ακαδημίες.

Ο λόγος είναι ότι μπορεί η ομάδα να είχε αρκετές επιτυχίες, όμως ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια και πλέον το FFP πιέζει για οικονομικό ορθολογισμό. Κάτι που έγινε αντιληπτό στη Τούμπα και πλέον αλλάζουν σελίδα.

Συγκεκριμένα, θα αφήσουν πίσω την τακτική των “έτοιμων” ποδοσφαιριστών και θα φέρουν ξένο αθλητικό διευθυντή, που θα φέρει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Αυτούς θα τους πλαισιώσουν και τα παιδιά της αήττητης πρωταθλήτριας U19, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά, αρκεί να αξιοποιηθούν καταλλήλως.

 

 

Στα χνάρια του Άγιαξ και της Λειψίας ο ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν στροφή στο πλάνο τους και να εφαρμόσουν το βιώσιμο, που χρησιμοποιούν και οι Άγιαξ – Λειψία.

Στόχος της ομάδας είναι από το καλοκαίρι να απαλλαγεί από τα μεγάλα συμβόλαια και να κάνουν στροφή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πρώτο μέλημα είναι να πάρουν ευκαιρίες νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία και στη συνέχεια θα επενδυθούν χρήματα σε ξένα ταλέντα, που θα έχουν την ικανότητα να πωληθούν σε μεγάλη αξία.

Αυτό το πλάνο μπαίνει σε εφαρμογή πολύ γρήγορα και ήδη κάποια ταλέντα από την Ακαδημία θα κάνουν βήμα στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...