Μπάσκετ

Τρομερό “διπλό” για την U18 του Παναθηναϊκού στη Σερβία! (vid)

Ο Παναθηναϊκός U18 αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ερυθρού Αστέρα για την πρεμιέρα του Adidas Next Generation Tournament της Euroleague. Οι μπέμπηδες των “πρασίνων” κατάφεραν να πάρουν ένα τεράστιο διπλό με 68-69 και να ξεκινήσουν με το δεξί την διοργάνωση.

Ο Σταύρος Πολάτογλου ήταν ο ήρωας για το “τριφύλλι”, καθώς “σκότωσε” τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στη “Zeleznik Arena”, πετυχαίνοντας το τελευταίο καλάθι του αγώνα. Ο νεαρός πήρε την πάσα από τον Κωστόπουλο, ενώ το ριμπάουντ – έπειτα από άστοχο σουτ του Λαζάρ Γιοκσίμοβιτς – το είχε πάρει ο Μακαριάδης.

Ο Μάριος Γιώτης ήταν πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού” με 21 πόντους, ενώ πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ κι έκανε 5 κλεψίματα. Ο Κοντούδης πρόσθεσε 15 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ.

Για τους “ερυθρόλευκους”, ο Μανοΐλοβιτς είχε 19 πόντους, ο Μπράνκοβιτς 13 και ο Άντουσιτς 10.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 34-27, 52-48, 69-68.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

Πήρε τη νίκη στον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Πέρασε από το Ρέντη με νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Ρέντη, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ