Στίβος

Πρωτιά με το… καλημέρα για τον Τεντόγλου!

Εντυπωσιακός ο Μιλτιάδης Τεντόγλου στο μίτινγκ του Βερολίνου. Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής κατέγραψε την δεύτερη καλύτερη επίδοση στον χρόνο και δείχνει ότι είναι σε τρομερή κατάσταση για την Ολυμπιακή χρονιά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε χθες (31/1) τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, στο Μπόχουμ της Γερμανίας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε νικητής στο μήκος με άλμα στα 8,07 μ. στην πέμπτη του προσπάθεια, σε έναν αγώνα που κράτησε πάνω από δύο ώρες, παρότι μετείχαν σε αυτόν μόλις πέντε αθλητές!

Δεύτερος πίσω από τον Έλληνα πρωταθλητή ήταν ο δευτεραθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο, Τόμπιας Μόντλερ (Σουηδία) με 8,02 μέτρα. Ο Τεντόγλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στην Οστράβα στις 5 του μηνός. Ο 21χρονος με το 8,07 μ. βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας λίστας στο μήκος, πίσω από το 8,10 μ. του Μόντλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απέκτησε “λαβράκι” για την U14 του ο Παναθηναϊκός!

Ο Λάζαρος Υψηλός, γεννημένος το 2013, αναχωρεί από την...

Ο ΠΑΟΚ πήρε δυο νέα ταλεντάκια στην Ακαδημία του!

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει τις ακαδημίες του με δύο σημαντικές...

Μεταγραφή από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού για τον… Αστέρα!

Ο Αστέρας Μαγούλας ενίσχυσε την άμυνά του με μια...

Ο Ολυμπιακός έντυσε νεαρό “Λιοντάρι” στα “Ερυθρόλευκα”!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αλέξανδρο Τσομπανίδη, κλείνοντας τη μεταγραφή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ