Κυριακή, 08/09/24
Εμιλιάνο Μπουλάρι

Ένας “Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς” στις ακαδημίες του Ολυμπιακού! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε η αποστολή του Ολυμπιακού για την ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ. Οι “Ερυθρόλευκοι” καλούνται να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους 16 του Europa League, έχοντας ένα “αστέρι” στην σύνθεση του.

Ο λόγος για τον 18χρονος Εμιλιάνο Μπουλάρι (γεννημένος στις 6/4/2001). Λόγω των πολλών απουσιών των Πειραιωτών, ο Πέδρο Μάρτινς αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον νεαρό επιθετικό, που μέχρι πρότινος άνηκε στην 2η Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.  Εξέλιξη που δείχνει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προς το πρόσωπο του.

 

 

Το who is who

O ταλαντούχος επιθετικός της Πειραικής ομάδας είναι από τα μεγαλύτερα στοιχήματα των “Ερυθρολεύκων” ακαδημιών. Γεννημένος στο όμορφο νησί της Νάξου, από Αλβανούς γονείς, έμελλε να βρεθεί προ των πυλών της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και διακρίνεται αρκετά για την δύναμη του, κάτι που έχει κάνει τους συμπαίκτες του να βγάλουν ένα ιδιαίτερο παρατσούκλι. Οι συμπαίκτες τον αποκαλούν χαϊδευτικά “ταύρο”, καθώς η δύναμη του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού.

Μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που αποκαλούν και Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο Μπουλάρι λόγω του παρουσιαστικού, βλέπει τον κόσμο από τα 1.90, θυμίζει αρκετά τον Σουηδό ποδοσφαιριστή και ήταν αναπόφευκτο να του κολλήσουν μερικοί το όνομα.

 

 

Η Εθνική Αλβανίας, η Λάτσιο και ο Ολυμπιακός

Η πορεία του στις “Ερυθρόλευκες” ακαδημίες έμελλε να τον φέρουν στην πόρτα της U17 της εθνικής Αλβανίας. Ο Τζεμάλ Μουστεντάναζτιτς έμεινε έκπληκτος από την πορεία του πιτσιρικά και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα φιλικά κόντρα στο Καζακστάν και το Ιράν. Εν τέλει κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του προπονητή του και καθιερώθηκε στην “μικρή’ εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Μάλιστα η εμφανίσεις στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 έφεραν τον πρώτο “μνηστήρα”. Ο Εμιλιάνο ήταν εντυπωσιακός στον δρόμο για την πρόκριση, σκοράροντας το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, ενώ κατάφερε να φορέσει ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Κάτι που εντυπωσίασε αρκετά την Λάτσιο.

Όμως το ενδιαφέρον των Ιταλών έφερε την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού. Οι “Ερυθρόλευκοι” θέλοντας να τον “δέσουν” για αρκετά χρόνια, έτρεξαν να του προσφέρουν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Εξέλιξη που τον έκανε τον νεότερο ποδοσφαιριστή που υπογράφει συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών.

 

 

Το σήμερα

Ο Μπουλάρι βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του. Ο φέρελπις επιθετικός βρίσκεται ένα βήμα από το να πραγματοποιήσει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο και μάλιστα απέναντι στην Άρσεναλ.

Ωστόσο ο ίδιος είχε φροντίσει να δείξει από πιο πριν την αξία. Αγωνιζόμενος με τις ακαδημίες μπόρεσε να τραβήξει το ενδιαφέρον του Μάρτινς, που τον έχει συμπεριλάβει σε αρκετές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα ήταν και στην αποστολή κόντρα στην Καλαμάτα για το δεύτερο παιχνίδι, όμως δεν αγωνίστηκε.

Με την u19 μετράει εμφανίσεις και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League U19, ενώ στο Uefa Youth League αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια του ομίλου, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...