Ο Καραλής ξεπέρασε τα 5.38 μέτρα στο Μπορντό! (photo)

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τους πρώτους του αγώνες για το νέο έτος στο μίτινγκ του Μπορντό της Γαλλίας.

Ο 20χρονος άλτης συμμετείχε στον αγώνα, που ανήκει στη σειρά Elite Perche και είχε καλύτερο άλμα στα 5.38μ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 5.53μ, ύψος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ο αγώνας στο Μπορντό έγινε σε ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ με τον διάδρομο του επί κοντό να ξεκινάει στην ουσία έξω από τη σάλα γεγονός που ανάγκασε τους περισσότερους αθλητές να μικρύνουν τη φόρα τους.

 

 

Ο Καραλής λόγω του μικρού σταδίου άλλαξε την τεχνική άλματος που έχει συνηθίσει να κάνει, δεν την είχε δοκιμάσει καν στην προπόνηση του και ούτε είχε τα κατάλληλα κοντάρια για αυτήν την φόρα.

Ο συγκεκριμένος διάδρομος ήταν μισός σε μέτρα και έκανε 16 διασκελισμούς για να καταφέρει να κάνει το άλμα.

Ο νικητής του αγώνα ήταν Ρένο Λαβιλένι φτάνοντας τα 5.80μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ παραμένει στο “παιχνίδι” για την νεαρή… νυχτερίδα!

Δεν βγαίνει από το "στόχαστρο" της ΑΕΚ ο Αϊμάρ...

Ο Βόλος πήρε νεαρό από τον Άτλα!

Ο Άτλας Ηπείρου συνεχίζει να στέλνει ταλέντα στις ακαδημίες...

Οι… Γερμανοί τον “πρώτο λόγο” για τον Κωνσταντέλια!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

Από την U17 της ΑΕΛ στη Σλοβακία!

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες της περσινής Super...

Στόχος η κορυφή για την U17 του ΠΑΟΚ!

Με σαφή στόχο την επιστροφή στην κορυφή, η U17...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ