Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

Στους κορυφαίους από το 2020 ο Βασίλης Παντελεάκης! (photo)

Ένα τεράστιο κεφάλαιο ανοίγεται για τον Έλληνα αναβάτη, Βασίλη Παντελεάκη. Ο 12χρονος αναβάτης εξαργύρωσε τις πολύ καλές του εμφανίσεις, με την άνοδο του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα,ο νεαρός οδηγός, θα αποχαιρετήσει τις Junior κατηγορίες το 2020, για χάρη του PreMoto3.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον μικρό Βασίλη, που ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο. Η απόφαση επιτευχθεί με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας του AC Racing. Η Ιταλική ομάδα, έμεινε εντυπωσιασμένη έπειτα από τους δύο τελευταίους αγώνες, αφού ο πιτσιρικάς έδωσε σκληρές μάχες, που παραλίγο να τον φέρουν στη κορυφή του βάθρου.

Ο Βασίλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε κορυφαίο επίπεδο από το 2020, καθώς οι απαιτήσεις του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι άκρως απαιτητικές. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο θεσμό από όπου έχουν περάσει οι καλύτεροι αναβάτες και κοσμούν με την παρουσία τους το Moto Gp.

 

 

Ωστόσο δεν είναι μόνη η συμμετοχή σε αυτό το επίπεδο, αλλά και η παραμονή του στην AC Racing, με τον πρόεδρο του συλλόγου να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια.

“Μετά από μια φανταστική σεζόν στην κατηγορία MiniGP, όπου συνεχώς εξελισσόταν, είναι επίσημο, το ταλέντο μας, ο Έλληνας Βασίλης Παντελεάκης θα αγωνίζεται στην PreMoto3 με την ομάδα μας το 2020”

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ac κατέβηκε για πρώτη φορά στην PreMoto3 το 2019 και κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Όπως καταλαβαίνετε η πρόκληση είναι τεράστια για τον ταλαντούχο αναβάτη, που πλέον καλείται να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα νέα δεδομένα και να δοκιμαστεί στην τελική επιλογή τον Οκτώβριο του 2020, για MotoGP Rookies Cup του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...