Δευτέρα, 09/02/26
Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
Στίβος

Κάτοικος ΗΠΑ η 18χρονη Σπύρου! (photo)

Η 18χρονη Βασιλεία Σπύρου (γεννημένη το 2002) βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην Νότια πολιτεία της Φλόριντα, με σκοπό να επιθεωρήσει τα πανεπιστήμια από που έχει δεχθεί υποτροφίες και να πάρει την πιο σωστή απόφαση για την ίδια.

Σήμερα όμως, η νεαρή δρομέας πως πλέον αποτελεί μέλος του Πανεπιστήμειου της Φλόριντα, αφού πρώτα συμφώνησε να μεταφέρει της προπονήσεις της εκεί, ενώ παράλληλα θα ενσωματωθεί στους Florida Gators όταν τελειώσει της σχολικές της υποχρεώσεις, δηλαδή το 2020.

Η συγκεκριμένη σχολή είναι και από τις καλύτερες των Η.Π.Α, καθώς μεταξύ άλλων, φοιτά και προπονείται ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των 110μ. με εμπόδια ο Αμερικανός Γκράντ Χόλογουέι.

Τέλος, επικεφαλής προπονητής είναι ο πατέρας νεαρού εμποδιστή Μάικ Χόλογουέι, ενώ την Σπύρου θα προπονεί ο Κρίς Σολίνσκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ