Δευτέρα, 26/01/26
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026
Ρυθμική Γυμναστική

Τεστ ετοιμότητας για την 19χρονη Κελαϊδίτη στο Καζάν!

Από τη Ρωσία, όπου θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο Τσάλεντζ Καπ του Καζάν (30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου), ξεκινά για την Ελένη Κελαϊδίτη η αντίστροφη μέτρηση για το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που θα ακολουθήσει δύο εβδομάδες αργότερα στο Μπακού και θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παρουσία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας του ατομικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Τόκιο 2020”.

Η Κελαϊδίτη αναχωρεί αύριο(Τετάρτη 28/08) για τη ρωσική πόλη, μαζί με την προπονήτριά της Έφη Μπλέκα και τη διεθνή κριτή Μαρία Πάχτα, με την επιθυμία να δείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να στείλει το μήνυμα ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα από τα 16 Ολυμπιακά εισιτήρια στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η 19χρονη Ελληνίδα θα βρει απέναντί της όλη την υπόλοιπη “αφρόκρεμα” του αθλήματος, καθώς στο Τσάλεντζ Καπ του Καζάν έχουν δηλώσει συμμετοχή 58 αθλήτριες του ατομικού από 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εκπροσώπων του αθλήματος.

Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει την Παρασκευή (30/08) με τα προγράμματα σε στεφάνι και μπάλα, ενώ το Σάββατο (31/08) η Κελαϊδίτη και οι υπόλοιπες αθλήτριες θα αγωνιστούν σε κορύνες και κορδέλα, ώστε από το βαθμολογικό άθροισμα των τεσσάρων οργάνων να προκύψει η τελική κατάταξη του σύνθετου ατομικού. Ο επίλογος θα γραφτεί την Κυριακή (01/09), με τους τέσσερις επιμέρους τελικούς οργάνων.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, σε ώρες Ελλάδας, στα αγωνίσματα του ατομικού:

Παρασκευή 30 Αυγούστου

10:00 – 11:35: Ατομικό, 1ο σκέλος προκριματικού (στεφάνι, μπάλα) – Α’ Όμιλος (Ελένη Κελαϊδίτη)

11:45 – 13:20: Ατομικό, 1ο σκέλος προκριματικού (στεφάνι, μπάλα) – Β’ Όμιλος

13:30 – 15:05: Ατομικό, 1ο σκέλος προκριματικού (στεφάνι, μπάλα) – Γ’ Όμιλος

Σάββατο 31 Αυγούστου

10:00 – 11:35: Ατομικό, 2ο σκέλος προκριματικού (κορύνες, κορδέλα) – Α’ Όμιλος (Ελένη Κελαϊδίτη)

11:45 – 13:20: Ατομικό, 2ο σκέλος προκριματικού (κορύνες, κορδέλα) – Β’ Όμιλος

13:30 – 15:05: Ατομικό, 2ο σκέλος προκριματικού (κορύνες, κορδέλα) – Γ’ Όμιλος

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

12:00 – 12:30: Ατομικό, τελικοί οργάνων: Στεφάνι

12:30 – 13:00: Ατομικό, τελικοί οργάνων: Μπάλα

14:00 – 14:30: Ατομικό, τελικοί οργάνων: Κορύνες

14:30 – 15:00: Ατομικό, τελικοί οργάνων: Κορδέλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

“Χ”ορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό και Βόλο!

Ισοπαλία με το μεγάλο... 3-3 για Ολυμπιακό και Βόλο,...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα η U15 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον...

Εντός έδρας τρίποντο για την U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο στην έδρα του, επικρατώντας...

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει νεαρό της Ρίβερ Πλέιτ!

Για έναν ακόμη νεαρό από τη Λατινική Αμερική πηγαίνει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ