Σάββατο, 27/07/24
Στίβος

“Χρυσή” Καρύδη στο Μπορός! (vid)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η νεαρή αθλήτρια, Σπυριδούλα Καρύδη, του τριπλούν “πέταξε” στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με άλμα στα 14,00μ και στα δύο άλματα που ακολούθησαν πέτυχε 13,67 μ. και 13,76 μ., επιδόσεις καλύτερες από το 13,63 μ., που ήταν το ρεκόρ της πριν την έναρξη των αγώνων κι έπειτα συνέχισε με 13,57 μ., αφησε το πέμπτο της άλμα και σημείωσε 13,60 μ. στο έκτο και τελευταίο.

Η νεαρή αθλήτρια είναι η πρώτη Ελληνίδα στην ηλικία της, που πιάνει αυτή την επίδοση και η 12η στη χώρα, όπου πιάνει τα 14,00μ.

 

“Ο στόχος ήταν να μπω και να κάνω ένα έγκυρο άλμα κι έπειτα να κυνηγήσω το κάτι παραπάνω. Τελικά βγήκε και το έγκυρο και το καλό άλμα. Πιστεύω υπάρχουν περιθώρια να πάω και λίγο μακρύτερα. Σήμερα δεν ήταν εύκολο να γίνει. Μετά το 14,00 μ. ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος, οπότε μου ήταν λίγο δύσκολο να κυνηγήσω ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες Ωστόσο κατάφερα να βγάλω δύο ακόμη άλματα καλύτερα από το προηγούμενο ρεκόρ μου”, είπε η Καρύδη και συμπλήρωσε:

 

“Είχα ένα μικρό άγχος μετά τον προκριματικό που έκανα τα δύο άκυρα. Μέχρι το Μπορός δεν έκανα άκυρα στο τριπλούν και αυτό που έγινε στον προκριματικό με άγχωσε. Σίγουρα οι υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί μου είχαν δημιουργήσει επί πρόσθετη ευθύνη και άγχος, ωστόσο όλα πήγαν καλά. Πέτυχα ένα σπουδαίο ρεκόρ, το οποίο ανήκε σε μια σπουδαία αθλήτρια, την Βούλα Παπαχρήστου, και αυτό με κάνει να θέλω να κυνηγήσω ακόμη περισσότερα πράγματα. Του χρόνου έχω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, που είναι ο επόμενος στόχος μου. Στη διάρκεια του αγώνα είχα την στήριξη όλων των παιδιών στις εξέδρες και αυτό με βοήθησε ακόμη περισσότερο. Τώρα θα αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πιθανότατα στη συνέχεια θα ξεκουραστώ”.

 

Δείτε την προσπάθεια της:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...