Στίβος

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο 19χρονος Ανδρέας Πανταζής! (photo)

Πήδηξε ως το… τρίτο σκαλί του βάθρου ο ταλαντούχος αθλητής στο τριπλούν, Ανδρέας Πανταζής, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και το τέταρτο συνολικά στη διοργάνωση για τη χώρα μας.

Ο νεαρός Έλληνας έφτασε τα 16,08 μέτρα, με την πέμπτη προσπάθεια, επίδοση που όχι μόνο του εξασφάλισε το μετάλλιο, αλλά και που ανέβασε κι΄άλλο το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα.

Μ΄αυτόν τον τρόπο κατάφερε να… επισφραγίσει τη σπουδαία του εμφάνιση στο Μπόρος της Σουηδίας, μιας και δεν το έβαλε κάτω μέχρι να ξεπεράσει το στόχο του.

 

 

Σ΄αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούμε και στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Ανδρέας Πανταζής, μιας και τον ταλαιπωρούσαν αρκετά προβλήματα υγείας.

Παρόλα αυτά, ο νεαρός αθλητής κατάφερε να βρεθεί στη Σουηδία, να πάρει το μετάλλιο, να σηκώσει τη σημαία μας ψηλά και να προσθέσει μία ακόμα επιτυχία στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ