Στίβος

Σάρωσε η νεαρή Εμμανουηλίδου, νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα στην κατηγορία U18! (photo)

Μπορεί να χρειάστηκε δύο κούρσες για να προκριθεί στον τελικό, όμως η νεαρή Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, το έκανε με εμφατικό τρόπο.

Στην πρώτη μέρα του Ολυμπιακού φεστιβάλ νεότητας, η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να βελτιώσει τον δικό της χρόνο και να περάσει στον τελικό, θέτοντας παράλληλα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα στην κατηγορία U18.

Με χρόνο 11,94″ τερμάτισε πρώτη βελτιώνοντας το δικό της 11,96″, το οποίο είχε πετύχει δύο φορές μέσα στη σεζόν.

 

 

 

 

Στην πρώτη κούρσα, την οποία έτρεξε η ταλαντούχα αθλήτρια του στίβου, πέτυχε τον καταπληκτικό χρόνο 11,85″, όμως η κούρσα ακυρώθηκε, λόγω του ότι η ανάκλαση δεν έγινε αντιληπτή, τόσο από τις αθλήτριες όσο και τους κριτές.

Με αυτό τον τρόπο, η Εμμανουηλίδου έχασε την ευκαιρία να θέσει έναν ακόμη πιο δύσκολο ρεκόρ.

Μένει να δούμε εάν στον τελικό μας επιφυλάσσει παρόμοιους ή και καλύτερους χρόνους, όπως και εννέα πανελλήνια ρεκόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ