Ταεκβοντο

Xάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό για το δίδυμο Ξυλά με Κολοβό!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Poomsae της Ρόδου, η Δανάη Ξυλά βρέθηκε και πάλι στο πόντιουμ των μεταλλιούχων μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά μαζί με τον Ιωάννη Κολοβό στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae που άνοιξε αυλαία σήμερα (2/4) στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το ελληνικό δίδυμο (ΑΣ Αγίας Παρασκευής) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα ζευγάρια U17 ετών, ανοίγοντας έτσι τον λογαριασμό μεταλλίων για το ελληνικό ταεκβοντό.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετέχουν 541 αθλητές και αθλήτριες από 26 χώρες. Να θυμίσουμε ότι η Ξυλά ήταν 3η στο ελεύθερο Poomsae κάτω των 17 ετών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε το 2018 στο “σμαραγδένιο νησί”.

 

ΟΛΑ τα ΤΑΛΕΝΤΑ των SPORTS (ΕΔΩ)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος έδωσε επαγγελματικό σε ένα μεγάλο ταλέντο του!

Ο Ατρόμητος ξέρει καλά τα διαμάντια που "κρύβονται" στην...

Ανησυχία για Καρέτσα στη Ντόρτμουντ!

Στιγμές αγωνίας πέρασε το βράδυ της Τρίτης (8/9) η...

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ