Ταεκβοντο

Xάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό για το δίδυμο Ξυλά με Κολοβό!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Poomsae της Ρόδου, η Δανάη Ξυλά βρέθηκε και πάλι στο πόντιουμ των μεταλλιούχων μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά μαζί με τον Ιωάννη Κολοβό στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae που άνοιξε αυλαία σήμερα (2/4) στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το ελληνικό δίδυμο (ΑΣ Αγίας Παρασκευής) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα ζευγάρια U17 ετών, ανοίγοντας έτσι τον λογαριασμό μεταλλίων για το ελληνικό ταεκβοντό.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετέχουν 541 αθλητές και αθλήτριες από 26 χώρες. Να θυμίσουμε ότι η Ξυλά ήταν 3η στο ελεύθερο Poomsae κάτω των 17 ετών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε το 2018 στο “σμαραγδένιο νησί”.

 

ΟΛΑ τα ΤΑΛΕΝΤΑ των SPORTS (ΕΔΩ)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

Τα “σπάει” η… Mini Movie του Παναθηναϊκού για την αήττητη U17! (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε μια εξαιρετική παραγωγή αφιερωμένη στην...

Ποιο γήπεδο… γίνεται έδρα της Εθνικής για τα επόμενα παιχνίδια;

Μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο,...

Η ΑΕΚ τσεκάρει το 12χρονο wonderkid της ΑΕ Μάνης!

Μια σπουδαία διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕ Μάνης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ