Ταεκβοντο

Xάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό για το δίδυμο Ξυλά με Κολοβό!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Poomsae της Ρόδου, η Δανάη Ξυλά βρέθηκε και πάλι στο πόντιουμ των μεταλλιούχων μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά μαζί με τον Ιωάννη Κολοβό στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae που άνοιξε αυλαία σήμερα (2/4) στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Το ελληνικό δίδυμο (ΑΣ Αγίας Παρασκευής) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα ζευγάρια U17 ετών, ανοίγοντας έτσι τον λογαριασμό μεταλλίων για το ελληνικό ταεκβοντό.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετέχουν 541 αθλητές και αθλήτριες από 26 χώρες. Να θυμίσουμε ότι η Ξυλά ήταν 3η στο ελεύθερο Poomsae κάτω των 17 ετών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε το 2018 στο “σμαραγδένιο νησί”.

 

ΟΛΑ τα ΤΑΛΕΝΤΑ των SPORTS (ΕΔΩ)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενισχύθηκε με 19χρονο ταλέντο η Καλαμάτα!

Μεγάλο "θαλασσοδάνειο" ταλέντου πραγματοποίησε η Καλαμάτα, ενισχύοντας το ρόστερ...

Η Ακαδημία του Αστέρα έχει… 30 νέα ταλέντα!

Ο Αστέρας AKTOR συνεχίζει το έργο του στη διαμόρφωση...

Η Παρί πρωτοπορεί – Βάζει… όριο στα κινητά τηλέφωνα στους νεαρούς της!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αποφάσισαν αυστηρούς περιορισμούς στη χρήση των...

Παίρνει νεαρό επιθετικό ο Άρης!

Σε μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ