Σάββατο, 21/02/26
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
Στίβος

Τρομερό ρεκόρ απο την 16χρονη Ντραγκομίροβα!

Η 16χρονη πρωταθλήτρια του επτάθλου Αναστασία Ντραγκομίροβα στην διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος έκανε ένα μεγάλο άλμα στο μήκος.

Συγκεκριμένα, με κόντρα αέρα -0.7, η κορασίδα πρωταθλήτρια “πέταξε” στα 6,44μ., διαλύοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς έκανε μεγάλο ρεκόρ, καθώς είχε 6,25μ. και φαίνεται πως φέτος θα κάνει σπουδαία πράγματα. Το θετικό είναι ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία ελληνοποίησής της.

Αυτό σημαίνει πως ο ελληνικός στίβος θα την έχει παρούσα στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, με την εθνική ομάδα.

Χωρίς να υπολογίζεται ο ακοντισμός και τα 800μ., η νεαρή αθλήτρια έχει 4.397 β. και πάει για ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ.

Καμία κορασίδα δεν έχει κάνει πάνω από 5.700 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν, η Ντραγκομίροβα θα το ξεπεράσει εύκολα αυτό το όριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός κάλεσε δυο ταλεντάκια από την Κρήτη για δοκιμές!

Δυο ταλεντάκια από την Ακαδημία της Νέας Κυδωνίας κάλεσε...

Η Μπράιτον θέλει νέο… Κωστούλα από τον Ολυμπιακό!

Μετά το περιστατικό με τον Όσβολντ στη Λειβαδιά, όπου...

Θλίψη με νεαρό ποδοσφαιριστή που “έφυγε” σε ηλικία 19 ετών!

Θλίψη στη Λιβαδειά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Νικόλα Κατσαμπέκη,...

Εξελίξεις με Καρέτσα στη Γκενκ – Ο τεχνικός διευθυντής το επιβεβαίωσε!

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Γκενκ έδειξε το... μέλλον του...

Η Meta καταργεί το… Messenger!

Η Meta προχωρά στην οριστική κατάργηση της αυτόνομης εφαρμογής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ