Τένις

Ο 20χρονος Μίδας του παγκοσμίου τένις! (photo)

Η εκπληκτική πορεία του 20χρονου Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν τον έχει ανεβάσει στο Νο. 8 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό σχεδόν με 1.5 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2019, στους οποίους μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει έναν τίτλο και έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, έχει προσθέσει στον λογαριασμό του 1.193.793 ευρώ!

 

 

Το συγκεκριμένο ποσό τον φέρνει στην θέση της λίστας με τους τενίστες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα χρήματα στη φετινή σεζόν.

Πρώτος είναι ο Τζόκοβιτς με 2.883.163 ευρώ, δεύτερος ο Φέντερερ με 2.494.680 ευρώ, τρίτος ο Ναδάλ με 1.658.498 ευρώ και τέταρτος ο Τιμ με 1.372.690 ευρώ.

Εκτός από αυτο, ο “Τσιτσιφαστ” έχει κερδίσει χρήματα και από τα διπλά, από τα οποία έχει πάρει 108.621 ευρώ.

Τελευταίο του κατόρθωμα στα διπλά ήταν η συμμετοχή του μαζί με τον Γουέσλεϊ Κόολχοφ στον τελικό του Μαϊάμι, όπου το ελληνικολλανδικό δίδυμο ηττήθηκε από τους έμπειρους και πανίσχυρους Μάικ και Μπομπ Μπράιαν.

Συνολικά στην καριέρα του ο 20χρονος τενίστας έχει βγάλει 3.841.088 ευρώ και πλέον είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

Εμφάνιση… έξι αστέρων για την U19 του Βόλου!

Η U19 του Βόλου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε...

Η Μίλαν “ζαχαρώνει” τον Καρέτσα και κοιτάζει… να τα “σκάσει” χοντρά!

Και η Μίλαν εμφανίζεται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον...

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει το αήττητο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ