Ρυθμική Γυμναστική

Πρεμιέρα στο “Miss Valentine” για την Κελαϊδίτη! (photos)

Το Τάρτου της Εσθονίας θα αποτελέσει την αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου για την Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία θα λανσάρει τα καινούργια προγράμματά της στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Miss Valentine” (1-3 Μαρτίου).

Η φετινή χρονιά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη 18χρονη (γεννημένη στις 1/4/2000) Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καθώς πρόκειται να διεκδικήσει με αξιώσεις την απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Τόκιο 2020”, μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Μπακού.

 

 

Η Κελαϊδίτη αναχωρεί αύριο (Τετάρτη 27/02) για την Εσθονία, μαζί με την προπονήτριά της Μαρίνα Φατέεβα και τη διεθνή κριτή Χρύσα Γεωργακάκη.

Το σύνθετο ατομικό των γυναικών, στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 46 αθλήτριες από 23 χώρες, θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη: Την Παρασκευή (01/03) οι αθλήτριες θα αγωνιστούν σε δύο όργανα (στεφάνι, μπάλα) και το Σάββατο (02/03) στα υπόλοιπα δύο (κορύνες, κορδέλα), ενώ την Κυριακή (03/03) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί των οργάνων, με την συμμετοχή οκτώ φιναλίστ σε καθέναν από αυτούς.

 

 

Το διεθνές τουρνουά ρυθμικής “Miss Valentine” διοργανώνεται για 25η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας μία ιδέα που υλοποίησε στην ιδιαίτερη πατρίδα της η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής με την Σοβιετική Ένωση, Γιάνικα Μέλντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”!

Μια έρευνα στην Βρετανία ήταν αρκετή για να δείξει...

Καλύτερα κανέναν, παρά έναν κακό προπονητή!

Στο χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, μια συχνή και κρίσιμη...

Τελικός Κυπέλλου U19: Η πιθανή ημερομηνία και η έδρα!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για...

Ντέρμπι κορυφής για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Γερμανία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς στον 6ο προκριματικό...

Ήττα για την Εθνική Νέων από τη Γερμανία!

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην -πάντα-...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ