Μπάσκετ

Mε τον 16χρονο Τίγκα η 12άδα της ΑΕΚ! (photo)

Ο 16χρονος Φίλιππος Τίγκας πήρε θέση στην αποστολή, με τον νεαρό γκαρντ να παίρνει μια… πρώτη γεύση από την ανδρική ομάδα της “Ένωσης” και μένει να δούμε αν θα κάνει κι επίσημο ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα κόντρα στην Κύμη.

Οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Τζόρνταν Θίοντορ και Βασίλης Καββαδάς λόγω των τραυματισμών τους τέθηκαν νοκ άουτ και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Χαλκίδας ανοίγοντας τον δρόμο για την συμμετοχή του πιτσιρικά.

 

 

 

Ο Κύπριος πιτσιρικάς Φίλιππος Τίγκας είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ.

Να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο 16χρονος γκαρντ υπέγραψε και συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών (2+3), με την προοπτική ότι στο μέλλον θα ενισχύσει και την ανδρική ομάδα της Ένωσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ