Παρασκευή, 26/04/24
Ξιφασκία

Σπουδαία εμφάνιση στις ΗΠΑ από την Γκουντούρα!

Την 8η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στο Salt Lake City των ΗΠΑ κατέλαβε η 21χρονη Δώρα Γκουντούρα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ απέκλεισε την Αμερικανίδα Μόνιξα Αξάμιτ στους “64” και την επίσης Αμερικανίδα Ροζέλα Γκρεγκόριο στην επόμενη φάση.

Στον αγώνα της για τα προημιτελικά κέρδισε με 15-9 την Γαλλίδα Μάργκο Ριφκίς αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Άνα Μάρτον με 15-8. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια από την Ουγγαρία έφτασε στον τελικό!

“Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την 8η θέση μου στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στο Salt Lake City της Αμερικής! Μετά από μερικές πολύ σκληρές μάχες, οι κόποι των τελευταίων μηνών απέδωσαν!! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε ψηλά! Επόμενη στάση το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάιρο στα τέλη του Φεβρουαρίου”, δήλωσε η νεαρή ξιφομάχος.

 

Καλή εμφάνιση και από την Γεωργιάδου

Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου συμμετείχε και εκείνη στους αγώνες στις ΗΠΑ και κατάφερε να εισέλθει στους “16” του κόσμου.

Η νεαρή πρωταθλήτρια κέρδισε στη φάση των “64” την ιταλίδα  Μαρτίνα Κρίσιο με 15-13 και στην επόμενη επικράτησε της γερμανίδας Άνα Λίμπαχ με 15-13. Λύγισε όμως στη μάχη της για τα προημιτελικά από τη γαλλίδα  Σεσίλια Μπέρτνερ με 8-15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Ο Χάαλαντ ανανεώνει με τη Σίτι με ποσό… ρεκόρ...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, που θα τον κάνει τον... πλουσιότερο...
ΟΦΗ (U19)

Το γκολ του Φαϊτάκη που έδωσε το διπλό στον...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στην ομάδα...
Ισπανία

Ο Τσάβι μένει και η Μπαρτσελόνα…. διαλύεται!

Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, πράγμα που φέρνει... σε προβλήματα...
Ολυμπιακός

Σίγουροι στη Σπόρτινγκ για το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου!

Στην Πορτογαλική ομάδα πιστεύουν πως η μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό φαντάζει αρκετά πιθανή. Ο Έλληνας κεντρικός μεσοεπιθετικός...
Έρευνα

Ένα Ελληνόπουλο στα… 100 πιο έμπειρα ταλέντα του κόσμου!

Ένας Έλληνας στην ίδια λίστα με ονόματα όπως ο Νέβες της Μπενφίκα, ο Γκαρνάτσο της Γιουνάιτεντ και...