Ξιφασκία

Σπουδαία εμφάνιση στις ΗΠΑ από την Γκουντούρα!

Την 8η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στο Salt Lake City των ΗΠΑ κατέλαβε η 21χρονη Δώρα Γκουντούρα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ απέκλεισε την Αμερικανίδα Μόνιξα Αξάμιτ στους “64” και την επίσης Αμερικανίδα Ροζέλα Γκρεγκόριο στην επόμενη φάση.

Στον αγώνα της για τα προημιτελικά κέρδισε με 15-9 την Γαλλίδα Μάργκο Ριφκίς αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Άνα Μάρτον με 15-8. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια από την Ουγγαρία έφτασε στον τελικό!

“Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την 8η θέση μου στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στο Salt Lake City της Αμερικής! Μετά από μερικές πολύ σκληρές μάχες, οι κόποι των τελευταίων μηνών απέδωσαν!! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε ψηλά! Επόμενη στάση το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάιρο στα τέλη του Φεβρουαρίου”, δήλωσε η νεαρή ξιφομάχος.

 

Καλή εμφάνιση και από την Γεωργιάδου

Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου συμμετείχε και εκείνη στους αγώνες στις ΗΠΑ και κατάφερε να εισέλθει στους “16” του κόσμου.

Η νεαρή πρωταθλήτρια κέρδισε στη φάση των “64” την ιταλίδα  Μαρτίνα Κρίσιο με 15-13 και στην επόμενη επικράτησε της γερμανίδας Άνα Λίμπαχ με 15-13. Λύγισε όμως στη μάχη της για τα προημιτελικά από τη γαλλίδα  Σεσίλια Μπέρτνερ με 8-15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει το αήττητο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας...

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ