Formula 1

Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο η Ferrari! (photo/vid)

Με την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της και την ελπίδα ότι τη φετινή σεζόν θα καταφέρει να επιστρέψει στους τίτλους, ξεκινά η αγωνιστική χρονιά για την Scuderia Ferrari.

H SF90  είναι το εξηκοστό πέμπτο μονοθέσιο που κατασκευάστηκε από τη Ferrari για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Το αυτοκίνητο έχει παραχθεί με βάση τους νέους κανονισμούς, οι οποίοι απαιτούσαν διάφορες αλλαγές σε σχέση με το μονοθέσιο του 2018.

 

 

Μεταξύ των πιο προφανών αλλαγών είναι αυτές στην εμπρός και πίσω πτέρυγα. Η εμπρόσθια πτέρυγα είναι ευρύτερη και διαθέτει απλούστερα αεροδυναμικά προφίλ, ενώ η πίσω πλευρά είναι ευρύτερη και μεγαλύτερη. Τα πλευρικά καλύμματα έχουν μειωθεί σε ύψος, ενώ ο σχεδιασμός του αγωγού του μπροστινού φρένου έχει απλοποιηθεί. Το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου αυξήθηκε στα 743 κιλά, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, του εξοπλισμού και του καθίσματος, βάρος που αθροιστικά πρέπει να φτάνει τουλάχιστον τα 80 κιλά. Το ρζερβουάρ καυσίμων για τον αγώνα αυξάνεται από 105 σε 110 kg.

Η SF90 είναι το έκτο μονοθέσιο της Ferrari που κατασκευάστηκε για την τρέχουσα υβριδική εποχή της Formula 1, η οποία ξεκίνησε το 2014.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Έλκαν, μίλησε για τη νέα αυτή σελίδα στην ιστορία της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας, αναφερόμενος στην “SF90″.

“Η Essere Ferrari είναι ένα κομμάτι της ιστορίας, χωρίς να έχει υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Μία ιστορία μεγάλη ξεκίνησε πριν από 90 χρόνια, από τον δημιουργό μας, Έντσο Φεράρι, με το πάθος του για τους αγώνες και τη νίκη. Μια ιστορία που τον κάνει να… ζει ακόμα και σήμερα”,

ήταν τα λόγια του.

Απολαύστε εντυπωσιακό μονοθέσιο της Ιταλικής scuderia…

 

Τα ΤΑΛΕΝΤΑ ειναι ΟΛΑ… ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...