Τένις

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για Περβολαράκη

Εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί η μέχρι τώρα πορεία του Μιχάλη Περβολαράκη, στο τουρνουά της Claremont Club Pro Classic, που ανήκει στην κατηγορία World Tennis Tour 15s της ITF.

Ο νεαρός άσσος μέχρι στιγμής έχει προκριθεί στον γύρω των “16” στο μονό και στα προημιτελικά του διπλού. Για να φτάσει στους “16” στο μονό ο Περβολαράκης, επικράτησε στην πρεμιέρα με σκορ 6-2, 6-1 ενάντια στον Ιρλανδό Julian Bradley. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό Gonzalo Lama, No.4 στο ταμπλό και Νο.524 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ .

Στο διπλό ο νεαρός συνεργάζεται με τον Σλοβένο Matic Spec. Στον πρώτο τους αγώνα οι δυο αθλητές κέρδισαν τους Βραζιλιάνους, Joao Lucas Reis Da Silva και Fernando Yamacita, με 7-6 (4), 6-2. Ενώ στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικάνους George Goldhoff και Austin Rapp.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έβαλε “φρένο” στο σερί του ΟΦΗ!

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στις νίκες του ΟΦΗ και...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Καλαμάτας!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Καλαμάτας,...

“Επτάσφαιρη” εμφάνιση για την Εθνική επί της Αρούμπα!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και επιθετικό πλουραλισμό, η Εθνική U15...

Εντός έδρας νίκη για την ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού, επικρατώντας...

Τρίποντο για την U15 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-0 του Βόλου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ