Παρασκευή, 29/03/24
Στίβος

“Χάλκινος” στο Παρίσι ο Καραλής! (photo)

Ο 19χρονος αθλητής Εμμανουήλ Καραλής, ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 5,50 μ., δείγμα του ότι αρχίζει σταδιακά και βρίσκει τον αγωνιστικό του ρυθμό, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 5,65 μ., που είναι και ο πρώτος του στόχος για τη σεζόν, αφού θα του εξασφαλίσει συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.

 

Ο Καραλής (γεννημένος στις 20/10/1999) έδειξε πως σύντομα θα κυνηγήσει να ανέβει υψηλότερα κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα. Στα 5,35 μ. μπήκε στον αγώνα ο Κώστας Φιλιππίδης και στη συνέχεια ξεπέρασε τα 5,50 μ. με την τρίτη προσπάθεια. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα, ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση με διαφορά προσπαθειών, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την Τετάρτη (30/1) στο Κότμπους προκειμένου να απειλήσει το φετινό του 5,65 μ. από την Ορλεάνη.

Νικητής στο επί κοντώ ήταν ο Σαμ Κέντρικς με 5,84 μ., ενώ δεν αγωνίστηκε τελικά ο Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League 2 U19

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...